Wednesday, April 30, 2008

huh..

Rules
Link to your tagger and post these rules.List eight (8) random facts about yourself.Tag eight people at the end of this post and list their names.Let them know they’ve been tagged by leaving them a comment on their blogs.
SATU
walaupon aku suka tulis nama aku sebagai "azwan bakhtiar" tapi tidak ramai orang awam yang sedar bahawa nama sebenar aku ialah "muhamad azwan bin bakhtiar jamili".. aku xsalahkan sesiapa sebab tu memang nama komersial aku.. haha.. tapi kan.. ada kawan sekelas aku kat soksek.. sejak f1-f5.. tapi dia xtau pon "bakhtiar" tu nama ayah aku.. haha..
DUA
erM.. aku suka tulis "tripleverse unlimited 0206" kat merata² tempat dalam soksek.. cakap ja.. kelas.. dorm.. toilet.. pintu.. loker.. cermin.. aspuri.. selagi tempat² yang dinyatakan tidak dicat baru.. selagi itu la nama tu akan terpahat.. dah la guna macam² medium.. dari pensel sampai permanent marker.. haha.. yg syok time tulis kt aspuri la.. time tu da aku ngn zakwan.. aku tulis tripleverse.. dia tulis "sta[treq]".. time tu mmg suma org tau sapa sta[treq].. so secara treknikal.. mmg kantoi la dia.. aku xkantoi sbb budak batch aku ja tau sapa dia.. akhirnya.. trek sorg kna naik aspuri ntuk padam balik suma nama yg dia tulis.. kecoh gk la aspuri hari tu.. haha..
TIGA
erM.. aku suka sangat main basket.. mula main time f1.. lpas "kawan baik" aku kluar soksek sbb xtahan dok asrama.. time tu.. aku ngn syahir keja makan nestum ja time riadah.. sebab aku malas nk lari² (sebab stamina aku mmg xkuat pon..) aku pon dok wat 3 point jela.. acee.. suka la wat macam tgn aku kuat sgt.. sjak aku f2 aku dok blateh.. sampai sekarang aku xleh gk nk wat.. peh.. xleh celen bdk star nama mimi.. aku igt lg woh.. time ppm.. kalau xda org kacau dia.. wajib masuk la.. jeles gila..
EMPAT
nike. aku suka sangat kalau jmpa apa² barang brand nike.. sebab pa? design dia lagi lawa dpd adidas.. kasut dia pon tahan lama.. kalo kasut basket.. bleh tahan 3 tahun lebih tapak dia tu.. kalo adidas dalam setengah tahun ja.. huhu.. baju nike gak lagi kreatif dpd adidas.. pendek kata mmg puas hati la kalo pake nike.. aku da impian nk pake 1 suit nike..dari atas smp bawah.. haha..
LIMA
sekarang aku naik moto kriss 2 kaler biru.. sebenarnya aku da impian nk bli LC.. tp bila aku dok bawak lc iqbal ibanez (jiran bilik sebelah) aku rasa macam xsyok la plak.. nk beli kreta xda lesen lagi.. haha.. so kesimpulannya.. aku xmau beli papa lagi kot.. xsampai seru lagi..
ENAM
aku sgt susah nak tido.. serius.. dh la cmtu.. bila dh tido.. senang tjaga la plak.. mmg sangat sakit hati woh.. tmbah² kalau org xreti ttup speaker tengah² malam.. aku tau la hgpa suma banyak duit nk beli speaker mahal.. aku pakai speaker cap logitech ja (rm40, tu pon dh xlrat tawar kt pcfair ipoh).. haha.. so wat masa ni aku mmg memerlukan rehat yg sangat banyak.. haha..
TUJUH
liverpool.. erM.. aku mmg suka sangat liverpool.. aku xtau sebab pa.. nk kata menang selalu.. xda la sgt.. nk kata baju dia lawa.. mmg lawa tapi da tulis carlsberg lak.. spoil btol la.. erM.. time tu mmg dok kenal robbie fowler ja.. den knal owen.. lpas tu aku xlayan sgt bola.. smp la tahun lpas.. tgk champions league.. br layan balik.. br knal gerrard, pennant, crouch.. n baru amek tau pkembangan depa.. oh.. torres baru masuk ek.. dia mmg style la.. huhu.. actually aku xkesah sangat kalo dpa bleh beat chelsea ka x malam ni.. stndrd la.. hidup ni macam roda.. xkan nk menang ja stiap masa macam mmbe aku sorg neh.. haha..
LAPAN
aku suka bkawan dgn org yg fizikal kecik.. no offence.. tp aku pon baru ja sedar.. dari skola lagi.. hehe.. bkn pa.. mereka² ini macam lebih mengambil berat n memahami dpd mereka yg sebaliknya.. no offence lagi tau.. kdg² lg syok wat lawak ngn dpa neh.. syok tgk cr dpa glak.. haha.. no offence again n again..
sapa lak nk kna tag neh?
suma macam dh kena tag ja..
haha..

saya tensyen..

ho..
dah lama aku x post benda baru..
sangat² sibuk dengan test..
ni pon..
xabeh lagi neh..
2 test lagi..
adoi..

haha..
tapi kan..
yang buat aku bersemangat sangat nak post kali ni..
sebab aku tensyen..
kecewa..
sbb pa?

haa..
ok²..
camni ceritanya..

*****

hari ni..
macam biasa..
kami masuk lecture..
hari ni..
klas stret..
fizik-->chem-->emath-->english
nk jadi crita neh..
time lecture emath..

macam biasa juga..
blajo..
sambil² tu..
bincang la skit² kat blakang..
normal la kan..
kalo dok tanya banyak kat lecturer..
mesti dia xsuka kan..
ganggu dia ajar..

masalah sekarang..
dia dok wat macam la kami ni dok sembang² ringan..
kira macam x amek perhatian la sangat..
(dia rasa)

den..
dia stop ajar..
n dok buat² emo+tensyen dengan kami..
kata kami xmatang la..
xserius la..
xmau blajar la..

apa neh?
kami bukan sembang² kosong..
memang dok bincang pasal apa yang dia ajar pon..
integration memang susah la..
kami ni bkn geng batch januari yg memang kita tau tere..
adoi..

lepas dok wat emo..
dia terus xmau ajar..
"ok² i think this is the end of our class for today. you all can leave.."
"you can study this topic on your own.."

err..
ok² fine..
kami pon..
wat macam cara kena halau la..
pek beg..
gerak..

den..
dia cakap lagi..
"i think i want to give you all a quiz on this chapter.."

what the fish?
apa neh?
mula² wat emo..
xmau ajar..
den halau kami balik..
lepas tu..
suka suki dia ja nak wat quiz ari jumaat tu..
dah la ari jumaat tu da test fizik..
aduhai..
dah la coursework emath aku sangat teruk..

aku sangat kecewa la dengan dia neh..
memang nampak macam xmau tolong student dia..
benci apa tah..
serius..
aku xpaham..
apa yang dia expect dari kami ha?
apa?
ingat kami suma ni macam dia ka?
bleh grad awal..
kami ni masih budak foundation..

entah la..
aku sangat kecewa dengan emath aku..
trasa macam nak kena repeat sem balik ja..
sebab emath..

n kalau aku kena repeat math balik..
memang aku xmau blajar dengan dia dah..
nak wat permintaan khas la nk blajar dengan lecturer lain..

agak² boleh x?

Sunday, April 20, 2008

kawan saya dan kunci beliau..

=================================================
saya ada ramai kawan..
kali ini..
saya nak cerita pasal kawan saya..
yang duduk di bilik sebelah..

malam itu..

saya dan rumet saya baru balik dari petronas taman maju..
selepas parking..
kami bergerak ke bawah..
ke bilik..
tiba2..
kami nampak..
jiran bilik sebelah..
berjalan2..
hanya memakai kain plekat..
tiada baju..

'kenapa wahai inche usop?'
aku ckp..
'kunci ilang!!'
dia ckp lak...

oh..
ok..

atas dasar kasihan terhadap makhluk yang tidak berupaya..
aku dan rumetku bergerak mencari kayu yang panjang..
jumpa pon..

aku usaha untuk menjolok kunci di atas meja usop..
usaha punya usaha..
BERJAYA!!
haha..

'soksek.. hg mmg hebat la..'
usop kata..
sambil mintak kunci..

'haha..
ok ja..
meh moto hg..
kalo x..
xda kunci bilik..
haha'

usaha mengambil kunci

=================================================

gath soksek 0206 n mrsm transkrian (?) cawangan tronoh n gopeng..

=================================================
wawawa..
panjang betol tajuk post aku kali ni..
hehe..

ritu..
geng matrix ada final exam..
aku pon..
saja la hantar wish dekat mereka..
"GAMBATTE!!"
den..
reply yg aku dapat..
"thnx! jom kua ari sabtu ni.."
uik?
baru nak final..
dah ajak aku keluar..
ok²..
haha..
layan~~
ari sabtu menjelang tiba..


aku..
ad..
chaknga..
bergerak ke jusco ipoh..
naik 2 moto..
aku naik moto chaknga..
ad naik moto usop..
usop nk join gak..
walopon dia dok malu lebeh..
haha..


smp² kt sana..
bila jmpa dpa..
baru ja nak tego..
bagi salam..
tiba²..
" eh azwan! hg dh gemok~~"


apa?


gemok?
org nmpk ka..?
adoi..
xpa²..


kami main bowl..
5 vs 4..
laki lwn pmpn..
huhu..
heran gila aku tgk pmpn main..
baling slow ja..
tp pin yang jatuh..
banyak la plak..
laki dok baling kuat²..
pin jatuh xbanyak pon..
adoi..
haha..

lepas tu..
geng laki suma p makan+semayang..
den br jmpa dpa balik..
kt karaoke..
adoi..
nyanyi² ngn enjoy..



kami menyanyi..




mereka juga ingin menyanyi..


tengah2 dok karoke tu..
ttiba datang sorang pmpuan..
mai ngn laki..
uik..?
haha..
yang penting..
lpas tu..
chaknga nampak macam blur ja..


huhu..
lepas tu..
tiba time nk brangkat..
adoi..
sedih gila..
sebab pa la sat sangat tah..
kcewa gila..
tapi..
sempat gak la tangkap gambar..
hehe..


geng soksek




soksek+transkrian [usop+sarah]




kepada kawan² kat matrix..
hidup kat u ni..
xsama langsung dengan kat matrix..
pandai2 la jaga diri ek..
=================================================

Friday, April 18, 2008

kawan saya dan kucing beliau..

=================================================
saya ada ramai kawan..
sekarang..
saya hendak cerita tentang salah seorang daripada mereka..

kawan saya ini..
dia sangat menyayangi haiwan..
pantang bertemu dengan haiwan..
dia akan membelai² manja..
asalkan bukan babi dan anjing..

dijadikan cerita..
pada suatu hari..
ketika sedang berjalan² di koridor V2A paras bawah..
dia terlihat seekor kucing..
innocent raut wajahnya..

oleh kerana terlalu kasihkan haiwan..
kawan saya ini..
bertindak mengusap² haiwan berkenaan..
haiwan itu pon seronok sekali..
kawan saya itu juga berasa sangat seronok..



..



AUP!!



adoi!!
dia cakap..
kucing itu..
telah berjaya..
menokak tangan kawan saya itu..
ini bukan cerita dongeng..
mahupon rekaan sepertimana didakwa inche Ayad..
ini memang cerita benar..
rujuk kepada gambar rajah di bawah..



tangan kawan saya yang menjadi mangsa..

=================================================

thoughts of the day

buat baik berpada²..buat jahat jangan sekali..

huhu!!

mengikut jejak~~

=================================================
saya juga seperti inche isPan..
baru mengemas bilik saya..

selepas..


saja tak mau letak gambar sebelum kemas..
malu la weh..
=================================================
marilah kita bersama mengemas bilik..

Monday, April 14, 2008

aku insan yang lemah~~

=================================================
di bilik ayad.. bilik single.. sbb pa dia ska dok bilik single pon xda sapa tau..

flashback
time tu.. mafia baru ja balik tuto emath..
smp ja kt bilik..
da msg ym..

'soksek..
nk bli jersi x?
rm25 ja..'
ayad cakap..

so..
kami pon rush la p bilik dia..
xda la jauh sgt..
hujung tingkat ja..
tgk la baju..
=================================================
uik?
cm kenal ja baju neh..
tp aku pny kaler oren..
kali ni..
kaler kuning lak..
kuning biru..
cm perlis..
haha..

'brapa ni ayad?'
aku cakap..

'tshirt 20 ja..
jersi 25..'
ayad jawab

o..
ok..
aku amek..
tros aku bg duit n pake..
=================================================
eh lawa gk baju ac milan tu.. (che rye jgn wat tnsyn.. aku masih setia ngn liverpool)
tp..
stiker bwin dia cm dh tkoyak..

'ah..
yg ni aku pakai wat turun gem dh la..'
ayad cakap..
aku pon sj ja tny dia..


'kalo hg tolak jersi tu 10..
aku amek..
ok?'


'ok'
ayad jawab.. simple..


aku pon tros bg duit dan amek baju tu balik bilik..
hehe..
==================================================
tiba di bilik..
cr hanger nk boh baju yg baru bli..

eh xcukup?

mak aih..
byk gila baju aku neh..
urgh..
aku mmg lemah kalo bab baju neh..

tp cmna pon..

aku masih setia ngan liverpool..


di bilik ayad.. bilik single.. sbb pa dia ska dok bilik single pon xda sapa tau..
=================================================

Sunday, April 13, 2008

ari sabtu yg..

=======================================
prolog

hoho..
rini bgn awal..
dpa suma dh nk p pgkor..
bye² jela aku bleh ckp..
den smbung tido balik..
haha..

den bgn blk kul 9 lbey..
adinda anto msg..
msuk kul 0823..
bc sat..
"yup..hee..."
simple ja..
tido balik (lg skali)..

kali ni bgn kul 12..
adoi dh nk zhor..
nk mkn..
mndi..
smyg..
kua p ipoh..
da aku..
isPan..
n faez..
usop dh kua lg awl..

=======================================
km smp ipoh dlm kul 4 cmtu la..
ngn harapan pcfair ni sgt la best..

tgk2..

..

..

..

adoi..

sgt2 la xbest..
xda pa pon..
bjet nk lepak smp mgrib..
tp nmpk gya cm xleh ja..
adoi..

xpa2..
km still mrantau..
tgk2 kalo da papa yg bkenan..
trign gk bli speaker..

..

flashback

slalu cmtu..
bjet cm nk beli..
last minit xjd..
huhu..

xleh2..
aku kna bli gk kali ni..
so..
aku bli la..
cap logitech..
xda la mahal sgt..
speaker besa ja..
xpa2..

den km p lak gerbang malam..
niat nk cari sweater..
ntuk pake time final nt..
sejok gila woh..

haha..

tp..
cm xbest ja sweater rini..
igt nk cr sweater adidas kaler putih..
da stripe merah..
bila pake..
rs cm jd torres la plak..
haha..
tp mmg trign sgt la..
ok2..
bila dh xjmpa yg aku bkenan..
trasa cm nk amek ja mn yg da..

tp..

ati kecik aku ckp..
'jgn weh! sabo jela sat'
er..
ok2 fine..
aku pon xbeli la kt kdai tu..
faez bli..
beso gk la..
double sided..

den..
km p gerai sblah..
tgk2..
da sweater nike yg sgt cun..
da hood g..
faez dh mula mnyesal..
aku pon..
pa g..
amek jela..
rm65..
ok gk la..
huhu..

den..
time dok jln2..
jmpa akak ni..
cm xbtoi pon da gk..
keja dok mnari2 ja..

'eh..' isPan ckp..

'oi.. bnda pelik jgn tego' faez ckap..

'ok ok'

den kami nk balik..
tp xda txi..
adoi..
usaha pny usaha..
last2..
smp gk kt utp..
bleh balik..

mndi..
tulis blog..
haha..

===========================================
epilog

ari ni mmg ari sbtu yg letih..
haha..
===========================================
moral:

kalo p mkn kt restoran 'sabar menanti'..
jgn rs heran kalo dpa msk mcm gila pny lmbt..
dpa dh bg hint awal2 g..
sabar menanti~~

huhu..

international culture night..

haha..
lmbt skit repot pasal ni..
bz sket ah..
haha..

erM..
mlm tu..
mmg best..
byk gila psembahan..
yg sumanya xpnah2 tgk..
mmg njoy la..

lpas tu..
xramai lak org ari ni..
so mmg njoy la..
rating aku..
6/5..
perfect score+mrkah folio..
haha..

enjoy btoi aku tgk dpa ni mnari..
xsedo ka org dok tgk dpa..

Saturday, April 12, 2008

quiz emath..

di dalam LR1.. kelas emath.. da quiz lak rini.. suma org tnsyn..

adoi..
knapa la rini wat quiz lak?
aku igt nk njoy ja rini woh..
mlm ni nk p tgk org mnari..

huhu..
ok2 fine..
quiz pon.. quiz la..
tp geram la..
cikgu wat set² soklan..
kira dpt soklan xsama la ngn org sblah..
erM..

kna cari org yg dpt ketas sama la cmni..

aku kalih blkang..
"*dauh! tgk soklan hg jap.." aku cakap.

dauh agkt krtas dia..
"eh cm sm ja ngn aku.. chanteek!" aku ckp lagi.. dlm ati lak..

aku tros pass 1 kertas kosong kt dia..
aku tulis..
"tlg la copy jwpn hg kt aku ek =) "
dauh angguk..

aku pon wat muka rilek jela..
nk jwb pa pon xreti..
x lm lpas tu..
dia pass balik ketas td kt aku..
aku pon syok ja copy..

syok sgt..

den bila cikgu mintak..
aku bg ngn muka penoh bangga..
perfect score la katakn..

abeh quiz..
aku p jmpa dauh..
weh..
thnx..
mmg susah pon td..
hg la hrapan aku..
nsem btoi..

dauh ckp balik..
"xda hal..
soklan set kita tu.. set A..
xda la susah sgt.."

eh..
bkn soklan set C ka?


di dalam LR1.. kelas emath.. da quiz lak rini.. suma org tnsyn..

moral : kalo nk mniru pon.. check btoi²..

*dauh=laki mlayu yg plg pndai dlm klas aku.. ritu dpt 3.9.. xyah study lgsg pon bleh score..

Thursday, April 10, 2008

bermain lego..

di dalam lab chemi.. bersama inche Acap lagenda.. sgt gembira.. tp kami bkn gay..

huhu..
rini wat exp yg best lg simple..
main2 lego..
ala..
nk wat model atom..
organik la sgt..
huhu..

tgh dok syok wat model glucose..
(tgk gmbo)
Acap ckp..
bkn sng nk main bnda2 cmni..
dlu kecik2 bkn nk dpt mainan sgt..
cuba bayangkan kalo parents bg mainan yg mjana minda yg cukup kt anak2 dia..
contoh kalo anak dia ska main keta..
bg la mainan2 keta kt dia..
pupuk minat dia..
nt bila beso..
minat tu dh ckup kuat..
so dia mmg da can beso nk keja bnda2 bkaitan ngn automotif..

ini x..
xleh bli..
sbb mcm2 la..

aku..yg tgh wat lab repot fizik..
(dlm lab chemi?)
thenti skejap..

woh..

acap acap..
kalo nk pupuk minat anak bg ke arah cm kita neh..
elektrik elektronik..
kna bg anak kita main letrik la ek?

kali ni..
acap lak tdiam..
tros dia p tampaq dahi ayad..
yg dok kt meja sblah..

PAP!!





di dalam lab chemi.. bersama inche Acap lagenda.. sgt gembira.. tp kami bkn gay..



ksian ayad..

haha!

rojak?

di hadapan lptop.. penat.. br balik lab chemi..

br ja bka fster..
tgk2 post br dlm grup..
uik?

da post baru..
===================================================================
"apakah pndapat kwn2 suma ttg isu neh? (mrujuk 1 isu yg br ja blaku br2 ni)" author kata.

n da kwn aku jwb balik..
"aku br ja bc blog (nm drahsiakan) and aku mmg xphm sgt ayt2 dia, but wait. this issue is very.."
".. back to our issue, kita wajib.."
" I'm surrounded by mcm2 masalah kt sini siang dan malam.."

da lg sorg kwn aku jwb..
"i think this solution ni cara yg sgt baik la.."

===================================================================

apa yg aku highlightkn kt sini?

pggunaan bhasa rojak yg wat aku rs sgt sakit ati..
aku xda la nk wat best ka pa..
aku pon gna rojak gk..
tp juz nk bg msuk ngn ayat..
xda la smp nmpk cm aku nk ckp english tp xmampu..

yup..
aku tau..
kwn2 aku yg rply post tu..
suma nk fly..
aku phm gk..
aku ni org kg ja..
mmg xreti ckp inggeris pon..

haha..
suka mrapu..
da point is..
kalo nk speaking (la sgt)..
wat jela ayat lgkap dlm english..
xda la sakit ati sgt nk bc..
jgn jd cm mntri tu..
nk ckp inggeris..
tp xleh..
last2 wat malu ja..
kalo malu dia sorg xpa..
ni malu 1 mlaysia woh..

mmg bhsa mlyu cm xleh bthan lm ja..
sm gk la ngn org mlyu tu sniri..
haha..

bkn slalu nk ngata kt diri sniri..

di hadapan lptop.. penat.. br balik lab chemi..

haha!

Wednesday, April 9, 2008

v4??

di atas lantai. bilik sniri. ramai juga.

meeting kt bilik aku..
suma dok bincang pasal icis yg nk kna submit ari jmat ni..

"ha isPan..
nt hg wat task 3 ek..
senario 1..
yg lain suma dh dapat..
yg ni ja blom..
cpat sket ek" kata aku..

"ha? plain nan?
v4?
bila?
jom2
aku ok ja" isPan mjawab..

wut da fish?
bila lak aku ckp psl roti nan neh..?

isPan.. isPan..

Yang dikatakan Cemerlang, Gemilang, Terbilang

Kalau. Pada hujung minggu yang lalu. Hari hujan. Dan. Kau rancang nak naik teksi. Di perhentian teksi KLCC. Atau. Di perhentian teksi Kompleks Beli-belah Bukit Bintang.
“Ke Times Square? Ermmmm... Lima belas ringgit, boleh?” Pemandu-pemandu teksi.
“Jauhnya tak sampai sebatu... Kenapa mahal sangat? Kenapa tak mahu guna meter? Dan, aku bukanlah Tok Arab yang kau selalu 'tekan' tu! Aku lokal, dude!!!” Kau.
“Ooo, SAYA PUNYA CARA TERSENDIRI!” Pemandu-pemdandu teksi.

Humchaaa! Jika benarlah 'state' memantau blog-blog... Dan akan segera mengambil tindakan yang sewajarnya terhadap permasalahan rakyat... - 'Copy' entri ini dan 'paste'kan ke blog anda. Atau. Yakini sepuluh rakan blog anda; minta 'copy paste'kan entri ini ke blog mereka. Nescaya, hidup masyarakat marhaen di Semenanjung Tanah Melayu (di KL khasnya) ini akan lebih bahagia! Hubaya! Hubaya!!

Tuesday, April 8, 2008

biskut cap munchy..

seperti biasa. melepak di bilik isPan. bergelak ketawa. ramai org mlm ni..

tapi aku kcewa..
igt ptg td nk turun jogging ngn hakim..
tp hujan lak..
adoi..

so..
td time nk p msjid time mgrib..
tcetus lak idea nk jog pg2..

jog pg2?
biaq btoi..

xpa..
smgt baru la sgt..
kira mlm ni kna tido awl la..
esk nk bgn awal..

"weh mari sembang liverpool"
cik rye ttba ym..
erK..

esk pagi..
aku kna bgn awal..

ntuk apa?

nk tgk liverpool lwn arsenal..
hee..

seperti biasa. melepak di bilik isPan. bergelak ketawa. ramai org mlm ni..


aduhai..

adoi..




di lantai bilik iqbal tembungo dan isPan. berguling². memegang n73ku.. sambil menunggu kipas siling di bilik kembali berfungsi..




argh..


knapa la mlm ni xda line nset lak ha?


aku geram betoi..


dh la tiba saat² genting..


mn p manifesto² time nk promote line ni ha?




aku geram..




di lantai bilik iqbal tembungo dan isPan. berguling². memegang n73ku.. sambil menunggu kipas siling di bilik kembali berfungsi..




adoi

moto baru?

di atas katil itu. berguling². memikirkan moto yg mula merisaukan..





argh! aku sudah tiada kelaratan untuk suma ini..


-peer pressure (bak kata miss ho time mentor mentee f3 dlu)


-nafsu yg mlampaui batasan (walaopon duit xbyk mn pon)


-and so on...











haha. slalu cmtu. smgt ja lbey. tp, apa pon xda.





TAPI..


aku mmg dh lm trigin bnda neh..


sjak aku knl..


rs cm xda yg lain yg bleh mggugat prasaanku ini..


sgt poyo..


urgh..


bila tgk org lain..


trasa jeles yg amat..





TAPI..


skrg ni..


nk kna fikir pasal trip klas pegi pangkor..


adoi..


buang duit btoi la..


dh la aku nk p PC fair..


mlm tu nk tgk foreigner wat dance g..


urgh..


aku dlm dilema..





di atas katil itu. berguling². memikirkan moto yg mula merisaukan.. hoho!