Wednesday, April 30, 2008

huh..

Rules
Link to your tagger and post these rules.List eight (8) random facts about yourself.Tag eight people at the end of this post and list their names.Let them know they’ve been tagged by leaving them a comment on their blogs.
SATU
walaupon aku suka tulis nama aku sebagai "azwan bakhtiar" tapi tidak ramai orang awam yang sedar bahawa nama sebenar aku ialah "muhamad azwan bin bakhtiar jamili".. aku xsalahkan sesiapa sebab tu memang nama komersial aku.. haha.. tapi kan.. ada kawan sekelas aku kat soksek.. sejak f1-f5.. tapi dia xtau pon "bakhtiar" tu nama ayah aku.. haha..
DUA
erM.. aku suka tulis "tripleverse unlimited 0206" kat merata² tempat dalam soksek.. cakap ja.. kelas.. dorm.. toilet.. pintu.. loker.. cermin.. aspuri.. selagi tempat² yang dinyatakan tidak dicat baru.. selagi itu la nama tu akan terpahat.. dah la guna macam² medium.. dari pensel sampai permanent marker.. haha.. yg syok time tulis kt aspuri la.. time tu da aku ngn zakwan.. aku tulis tripleverse.. dia tulis "sta[treq]".. time tu mmg suma org tau sapa sta[treq].. so secara treknikal.. mmg kantoi la dia.. aku xkantoi sbb budak batch aku ja tau sapa dia.. akhirnya.. trek sorg kna naik aspuri ntuk padam balik suma nama yg dia tulis.. kecoh gk la aspuri hari tu.. haha..
TIGA
erM.. aku suka sangat main basket.. mula main time f1.. lpas "kawan baik" aku kluar soksek sbb xtahan dok asrama.. time tu.. aku ngn syahir keja makan nestum ja time riadah.. sebab aku malas nk lari² (sebab stamina aku mmg xkuat pon..) aku pon dok wat 3 point jela.. acee.. suka la wat macam tgn aku kuat sgt.. sjak aku f2 aku dok blateh.. sampai sekarang aku xleh gk nk wat.. peh.. xleh celen bdk star nama mimi.. aku igt lg woh.. time ppm.. kalau xda org kacau dia.. wajib masuk la.. jeles gila..
EMPAT
nike. aku suka sangat kalau jmpa apa² barang brand nike.. sebab pa? design dia lagi lawa dpd adidas.. kasut dia pon tahan lama.. kalo kasut basket.. bleh tahan 3 tahun lebih tapak dia tu.. kalo adidas dalam setengah tahun ja.. huhu.. baju nike gak lagi kreatif dpd adidas.. pendek kata mmg puas hati la kalo pake nike.. aku da impian nk pake 1 suit nike..dari atas smp bawah.. haha..
LIMA
sekarang aku naik moto kriss 2 kaler biru.. sebenarnya aku da impian nk bli LC.. tp bila aku dok bawak lc iqbal ibanez (jiran bilik sebelah) aku rasa macam xsyok la plak.. nk beli kreta xda lesen lagi.. haha.. so kesimpulannya.. aku xmau beli papa lagi kot.. xsampai seru lagi..
ENAM
aku sgt susah nak tido.. serius.. dh la cmtu.. bila dh tido.. senang tjaga la plak.. mmg sangat sakit hati woh.. tmbah² kalau org xreti ttup speaker tengah² malam.. aku tau la hgpa suma banyak duit nk beli speaker mahal.. aku pakai speaker cap logitech ja (rm40, tu pon dh xlrat tawar kt pcfair ipoh).. haha.. so wat masa ni aku mmg memerlukan rehat yg sangat banyak.. haha..
TUJUH
liverpool.. erM.. aku mmg suka sangat liverpool.. aku xtau sebab pa.. nk kata menang selalu.. xda la sgt.. nk kata baju dia lawa.. mmg lawa tapi da tulis carlsberg lak.. spoil btol la.. erM.. time tu mmg dok kenal robbie fowler ja.. den knal owen.. lpas tu aku xlayan sgt bola.. smp la tahun lpas.. tgk champions league.. br layan balik.. br knal gerrard, pennant, crouch.. n baru amek tau pkembangan depa.. oh.. torres baru masuk ek.. dia mmg style la.. huhu.. actually aku xkesah sangat kalo dpa bleh beat chelsea ka x malam ni.. stndrd la.. hidup ni macam roda.. xkan nk menang ja stiap masa macam mmbe aku sorg neh.. haha..
LAPAN
aku suka bkawan dgn org yg fizikal kecik.. no offence.. tp aku pon baru ja sedar.. dari skola lagi.. hehe.. bkn pa.. mereka² ini macam lebih mengambil berat n memahami dpd mereka yg sebaliknya.. no offence lagi tau.. kdg² lg syok wat lawak ngn dpa neh.. syok tgk cr dpa glak.. haha.. no offence again n again..
sapa lak nk kna tag neh?
suma macam dh kena tag ja..
haha..

2 comments:

-rye- said...

1-dlu igt azwanbakhtiar dak undergrad mana la...org ketiga.haha
2-igt hg sorg terer leh msk aspuri?ak pun pnh msuk aspura..haha
3-ceeee...hebat la tu...3pointer..
4-ni ak stju..nike mmg lg best drp adidas..seyes x tipu
5-xhbs2 dilema LC..beli beca la sng
6-tu la,,jgn beli speaker,beli headphone cm ak,ispan n abi..haha..
7-liverpool~you'll never walk alone..kalah pun suka gak..
8-haha..ni sure usop terasa..hahaha..weh,,org kecik mmg mengambil berat n memahami ka?pndai2 je hg buat fakta..

-azwanbakhtiar- said...

cik rye..

1.org k3 la plak..
2.hg pgwas.. lain
3.ha ha
4.ha ha
5.ha ha
6.xmau bg tlinga panas
7.betoi2
8.bkn fakta.. pmerhatian aku ah