Sunday, June 1, 2008

final yang dah setel..

final exam baru ja habis hari ini..banyak pengajaran yang kami.. khususnya para mafia dapat..

1. janganlah study last minit.. memang tak berkesan.. ingat macam dok kat sbp lagi ka?
2. study dlm grup adalah benda yang mengarut.. proses pembelajaran tak mungkin berlaku dalam situasi ni..
3. kena la guna masa yang dah nak habis tu sebaik mungkin.. jangan la dok ingat masa banyak lagi sampai boleh tengok wwe.. aiya!
4. makan kena cukup.. memang cafe dah banyak tutup sebab budak² undergrad suma dah balik.. usaha la beli bekalan.. hehe..
5. amal ibadat kena cukup.. bukan la nak kata bila dekat exam baru nak semangat beribadat.. tapi kita try la jugak ek.. hehe..

tapi kan..lepas buat exam..ramai sangat orang yang give up wo..tak tahan..nak tukar kos la..macam²..

iqbal yang dah semangat nak amek chemical tiba² tak jadi..
isPan dah mula berangan nak amek medic balik..
usop rasa nak pindah u ja..
nik pon dah nak tukar kos.. nak amek KOSmetik.. tapi nak amek kat mana? haha..
duwe macam semangat nak amek petroleum ja..
supi pon trasa macam usop..
annai ja yang masih semangat nak amek elektrik.. nak ikot jejak ayah dia..

aku?aku ingat nak tukar jugak la.. nak amek PENGAJIAN BLOG..

agak² boleh apply lagi x?

ha ha..

1 comment:

-rye- said...

oi...pengajian blog na...hahahah..hang p msuk uitm la..aku xyah amik kos tu pun leh wat blog..hahaha...go spain..apa jerman kalah