Sunday, November 9, 2008

intensiti densiti kapasiti

aku buka buku math. aku mengantuk.
aku buka buku digital. aku mengantuk.
aku buka buku circuit theory. aku mengantuk.
aku buka buku programming. aku mengantuk.
aku buka buku academic writing. aku mengantuk.

ini tak boleh jadi. aku perlukan rehat. aku tutup buku. apa nak jadi. jadilah. nak baca pon. dah tak masuk.

aku baring atas katil. aku tak boleh tido. tak mengantuk. langsung.
..

haih~ twisted logic btoi la.

all the best buat semua rakan yang akan [atau sudah] periksa akhir.

3 comments:

-rye- said...

jam menunjukkan 11.00 malam...
aku bru bangun dek bunyi suara2 manusia rumahku..semuanya berbicara tentang DE.ah,tidurku terganggu..tp kesah apa aku..aku nk tdo gak..exam itu memenatkan jiwa dan ragaku..

Suka Bebel said...

ko memang malas nak belaja, kang gagal nak salahkan soalan susah.hehe...termodinamik sgt kurindui tapi haram tak pakai pun skg ni.hehe

-azwanbakhtiar- said...

-rye..
hidup ini banyak dugaan..
marilah kita bersama bertahan..
haha

-inche bebel..
mana ada malas..
aku bahagikan masa la..
haha..

kau amek kos apa dulu a?
xpenah stori pon..