Sunday, January 25, 2009

ketidakkonsistenan

hari itu. ada orang tanya aku.

diamon : weh sebab apa entri² hang tak konsisten? sat pendek sat panjang. tak syok ah.

akumon : erM..

ketika itu. aku teringat. kata² aluan. dalam blook 'Ayah Kita Bos'. yang memetik. kata² Dr Ismail Thambi. pakar sakit tuan. yang kita sayangi.

"yang penting bukan panjang atau pendek. tetapi kepuasan."

ya. itu prinsip yang aku pegang. wakaka.

14 comments:

lynawan said...

ceh,punyalah jauh analogi.konsisten 2 bm ka bi?sbb aku rs kalau bm consistent = persis.

Rizal Yusof [© REJECTshot 2009] said...

Huhuhuh...
Gila bengong!!!=p
Tp statement tuh 100% btol...=D

AbgBeCA said...

ceh...nak amek ayat besh ja

-azwanbakhtiar- said...

-lynamon
entah.

-rizalmon
yeah!

-becamon
rilek la bai.

ra|nbOw said...

don't worry! i'll support ur blog no matter what. haha. cuz most of da time, it's funny and sentiase buat diri ini berfikir! =]

CAHAYA said...

entry pendek dan panjang tu boleh diukur untuk konsistency?

Yang penting isi kot. :)

ra|nbOw said...

ye ke x leh comment blog aku? try lg...aku comment diri sendiri blh je...wakakakak.

t a r o said...

hahahaha

-azwanbakhtiar- said...

-ra|nbowmon
thnx!

-kak cahaya
betul!

-ra|nbowmon
tadi baru boleh. haha

-taromon
hehe. paham sangat kan? wakaka

Abir Abhar said...

setuju2!

Sopek said...

soksek...

suck+sex..

sex maniac...

hahaha...

.Nora Kacak. said...

haha azwan2.
macam2 la hg.
tp bnar gak.
blog hg.
suke aty la nak wat camne an.
heee

Niviey16 said...

ikut suka ye~

-azwanbakhtiar- said...

-abi
nampaknya ramai orang tak paham mesej aku nak sampaikan.. haha