Tuesday, May 19, 2009

kompleks perasaan

apa perasaan kamu. bila kamu ada perperiksaan Digital Electronics II. dan kau tak sedar langsung. yang kau tak bawa kalkulator kau. sehingga 3 minit selepas perperiksaan dimulakan?

selamat aku dapat pinjam kalkulator Faez Adnan 20 minit sebelum waktu perperiksaan tamat. huhu.

11 comments:

.Nora Kacak. said...

rase gelabah.
rase bimbang.
rase tak selesa,
hehehehe camna hg bole lupa azwan uittttt ? =]

laila said...

lah.
cmana la hg bole lupa.
smlm 2 org mmbe aku pn sma.
bole plk lupa bwk kalkulator time micro e.
seb baik laili ada lebih.
pastu gi cafe usm pnjam ngn bdk foundation.
hohu.

ra|nbOw said...

gile pe 20 minutes b4 exam abis baru dpt calculator? aiyooo.
gile cuak! da la zaman U.
sure lg ssh compared to add math zaman skola tuh. hua3...
lain kali. beringt sebelum kene. =]

aishah said...

wow~ mmg star abeh..
erm erm..
lain kli ltk ats meja siap2..
sweater pon!
haha..

fatynlicious said...

fuh. memang dasat
tapi aku taw
hang mesti boleh buat kan?
so apa perasaan hang jawab DE guna kalkulator 20 minit sebelom exam tamat?

bagi la ulasan sikit?
leh aku wat panduan hidop. akan menghargai kalkulator selagi dia maseh ada (:

-azwanbakhtiar- said...

-nora
selalu aku bawak beg. hari ni aku lupa. kalkulator memang dalam beg. haha.

-laila
selamat dekat ja kafe usm dengan test room. aku ni. kat chansellor kot. takkan nak mintak kat sekuriti lak. wakaka

-rainb0w
yeah. xda la susah sangat. pecahan dia ja pelik2 skit. wakaka. lepas ni kena ikat kat dahi.

-aishah
mana boleh letak semua atas meja. penuh!

-azwanbakhtiar- said...

-fatyn
tak ada la susah sangat. pengiraan sikit. tapi memang kebiasaan aku bawak kalkulator setiap kertas. tak kira la Bahasa Melayu sekalipun.
sebab tu tiba² jadi cuak semacam. tak tenang. tak tenteram.

perasaan aku? lega sangat². sebab ada jugak yang salah congak. haha. jaga la kalkulator elok2. jangan bagi hilang. rosak dan sebagainya.

wakaka

t a r o said...

whoa hg hebat, adi putra pon takleh lawan wooo :O

fatynlicious said...

takpa. lepas ni jangan careless lagi

all the best

ada lagi beberapa paper kan?

hang satu class ngan afidatul syamimi ka?

Fatul Akrul Ramli said...

insyaallah leh dapat 4 flat nnt tu..
hee~

-azwanbakhtiar- said...

-taro
mana ada. pecahan tu standard budak sekolah rendah la. tak ada la susah sangat. teringat kat cikgu osman. hehe

-fatyn
lagi 2. hmm. sapa tu? ow. fieda. aah. 1 klas. haha.

-fatul
amin~