Tuesday, June 9, 2009

assassin's creed 2

agak lama aku tidak mendapat talian internet yang pantas dan tuntas. apabila baru dapat peluang. aku buka youtube. saja nak tengok klip-klip video yang baru. yang sangat menarik perhatian aku adalah trailer assassin's creed 2 yang akan keluar hujung tahun ni. haha.



ni pulak trailer assassin's creed 1 yang aku tak habiskan lagi. haha.



apa-apa pun. game ni memang seronok untuk dimainkan. cuma pelik sikit bila latar tempat dia kat kawasan jerusalem. damascus. siap boleh nampak dome of rock lagi. mari kita menanti game ni dengan penuh kesabaran. haha

2 comments:

Anonymous said...

adik aku da abis main yg 1st tu~
adik ja la, abg dia xpnah main pn
hahahaha

-azwanbakhtiar- said...

-anon
aku perlu habiskan gak. haha