Wednesday, July 15, 2009

strawberry swing : preview.

strawberry swing adalah salah sebuah lagu yang terkandung dalam album viva la vida yang dihasilkan oleh coldplay.

aku cukup suka lagu ni!

ok-ok. dah lama album ni keluar. orang lain semua dah tak larat hafal. sebab apa aku baru nak buat review neh.

bukan apa.

aku baru dapat info. klip video rasmi akan dikeluarkan tak lama lagi. dan aku berjaya tengok preview selama 30 saat.





betul-betul menantikan video ini! haha. gayanya. klip video ni bakal menjadi klip video paling kreatif dalam album ni.

sapa boleh tolong download kat aku ek.

8 comments:

aishah said...

wee..
kawaii~
napa lagu cm org dulu2..
haha..

ra|nbOw said...

waaaa. mcm best gle je video klip die. kalo dpt aku nk jgk~! XD

Faive said...

gua minat coldplay jugak beb..!

Daffodil D said...

waaa...cool tul v.clip die.. weeeheee

BuRuuj said...

azwan, amacam result sem lepas? ok? apepun, buatlah yg terbaik utk sem nie. let by gone be by gone!

nk donlod lagu? carilah kt rapidshare. leh donlod satu album lg. kawan akak yg ajar tp honestly, xpenah cube lg. ok...slmat mencube;)

-azwanbakhtiar- said...

-aishah
yeka? layan~

-ra|nbOw
aku rasa download kat babelgum tu kot. haha.

-faive
yeah coldplay best wo

-daffodil
yeah memang style!

-buruuj
alhamdulillah. naik la daripada dulu. lepas kewajipan. haha. xyah jadi gigolo.

hamidi said...

sesungguhnya aku sgt minat coldplay la weeeyyyyyyy!! sumpah!
lagu depa, lyrics depa. ah~
golongan cerdik pandai pulak tuh. respek.

mzn. said...

lagu nih best.
haha.
tapi aku suka lagi violet hill.
heh