Monday, November 16, 2009

modifikasi.

kamu tahu. aku telah mengalami kemalangan pada deepavali yang lalu. alat-alat ganti yang ditempah khas telah pun sampai. tunggu habis periksa baru aku pergi pasang. oleh itu. sepanjang masa tersebut. moto aku tu tak jalan la.

sambil-sambil mencari tempat untuk membaikpulih moto aku dahulu. terjumpa beberapa modifikasi yang telah dijalankan. terhadap moto-moto yang sama model dengan aku. kebanyakannya menukar bentuk lampu. kerana bagi mereka. lampu stok tidak menarik.







yang macam ni. ekstrim sikit. fusion antara 135LC dengan FZ150.



ada orang tak puas hati. suruh aku tambah lagi gambar. hehe.





tapi. semua ni kurang menarik minat aku. buat masa ni. aku berkenan dengan moto ni.



naza blade 250R. (bro KIVA suruh tukar gambar. hehe. terima kasih bro).

semua gambar ni diambil kat forum-forum moto. sesungguhnya forum-forum macam ni sangat la membantu dalam kehidupan seharian. haha.

untuk mencapai cita-cita murni ini. mari kita mula menabung. dan. kalau terlebih menabung. boleh beli yang ni.



yamaha yzf R1.

oh impian tinggi melangit. study signal tu oi. esok ada paper. tak mau repeat. ya Allah. semoga azwan bakhtiar dan kawan-kawan beliau menjawab perperiksaan signal and systems dengan penuh kejayaan. amin.

6 comments:

pESAwah said...

ohh 2nd last gambar hot...

pesawah likes this

... haha ...

aishah said...

amin..
haha..
btoi2..
sok dia x tny pn ni mto pa..cap pa..
bp cc..
org dh abeh xm ja bleh melagha~
lalala~
moto plg bwh yg plg smart!
selamat amik lesen besaq!
=p

-azwanbakhtiar- said...

-pesawah

...

(ada gulung2 kat kepala,ala2 family outing bila dah blank n blur plus ada bunyi katak)

-aishah
hee. R1 kot. idaman kalbu~ =p

low^moo said...

nmpk plek la LZ (gbgn LC dgn FZ) tu. nmpk mcm belalang yg kpale die besa gile.

mgkn klau tuka sket housing lampu die, bley jd mcm aprilia rsv kot.

CBR fireblade lg bez woh. haha.

takumi the slasher said...

kamu buat modifikasi fusion antara LC 135 dan FZ 150 di mana? Kalau ada chance, i pun nak pi buat.

-azwanbakhtiar- said...

http://myenthusiasts.org/fz150i/index.php/topic,3447.0.html

fz aku standard ja. aku amek gambar kat situ.