Tuesday, March 2, 2010

mati.

kalau tiba-tiba aku mati hari ini. (nauzubillah). apakah ada orang yang akan menangisi pemergian aku? apakah ada orang yang akan bergembira? apakah masih ada orang yang ingat pasal aku lepas 2 hari? 2 minggu? 2 bulan? 2 tahun?

oh aku perlu lakukan sesuatu yang bermakna setiap hari.

4 comments:

ra|nbOw said...

yesss. take everyday like it was the last day of ur life. that's y aku nak try mcm2 dlm life ni...

lynawan said...

Aishah for sure akan menangisi hg.hahaha
worry not what you left behind but worry about what u takes with u

-rye- said...

hg mati ak nk carot kat sapa?

hamidi said...

lyna betul =)
kita risau di mahkamah Allah nanti. dah cukupkah bekalan kita. dah tertunaikah tanggungjawab dan dah terlaksanakah apa yg patut kita buat i.e. tujuan kita dijadikan : utk beribadah dan khalifah?

wah takutt tak sempat!
terima kasih azwan memperingatkan ttg mati.