Thursday, July 21, 2011

slammers back to school tour part ii

selepas berhempas-pulas main dengan matjiwa0206, kami bergerak ke alma mater, soksek! ni sebahagian lagi gambar yang aku curi dari fb izzat ball.

tunggu budak-budak ni siap, nak jalan-jalan sat. sila abaikan baju arsenal yang aku pakai. abdullah zubair bagi percuma. terlebih beli kat uk.

shidan bawak jersi baru.
abang husni dah jadi cikgu sekarang. dia masuk team kami.


berjalan kaki ke court yang berada di belakang padang.

warm-up ramai-ramai.

warm-up lagi.

tangkap gambar sebelum main.

cheer sebelum mula main. :D

salam sebelum main.

jump ball.

khairul azhar dengan muka paling pulun.

memang kami asyik kena fastbreak ja dengan depa ni. mentang-mentang fit.

percubaan menyelamatkan bola gagal.


sebagai makhluk upnm, shah memang style.

semua dah pancit. hahaha

shah perform. fit benar. haha

serius blur time ni.

aku rasa prem blur tengok mamat tu gigit baju masa main.

mata akhir: memang kami kena bantai la. haha

gambar selepas main. semua dok tunjuk tangan kat bakal pengantin baru masa tu, kapten abdullah zubair.

gambar macam ni pon nak tangkap jugak.

tangkap gambar kat depan dewan makan. aku paling suka gambar ni. :)

tangkap gambar kat pintu depan sekolah.

maka tour tahun ni pon telah mencapai kemuncaknya. terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang terlibat dalam penjayaan projek ni. semoga kita semua bersatu lagi pada tour akan datang.

No comments: